Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi az oka ennek? IGO TTS hang...

Mi az oka ennek? IGO TTS hang hiba, vagy nem hiba?

Figyelt kérdés
Pár napja telepítettem egy TTS hangot az iGO-m ra (9.6.29.483387), méghozzá a Nuance Vocalizer TTS - hu-HU Eszter-t, és ki is próbáltam! Az iGO Szülinappal tökéletesen működik, viszont az előbb említett verzióval van egy kis gondom. Berakom az útvonalat, és szépen föl is olvassa az útvonal tervet, de amikor el kezd navigálni, akkor nem azt mondja, hogy "Fordulj jobbra a 7-es út felé", hanem csak egyszerűen "fordulj jobbra". Véletlenül vettem észre, hogyha az útvonal törlése nélkül újraindítom az iGO-t, akkor hajlandó azt mondani, hogy "Fordulj jobbra a 7-es út felé". Mi az oka ennek, mert számomra ez megmagyarázhatatlan! Persze nem nagy gond, mert újra lehet indítani az iGO-t minden navigéció előtt, de azért zavaró, meg érdekes, hogy az iGO Szülinappal minden további nélkül működik, az iGO 9.6.29.483387-tel meg csak így. Rátelepítettem egy másik Androidos eszközre, és ugyanez a hiba áll fönt! Ez csak beállítás kérdése, vagy elrontottam valamit, azért nem működik?

2015. aug. 1. 19:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!