Ha Windows 10-re szeretnék váltani, akkor megmaradnak a programok, játékok, böngészők, stb?
Nagyon megtetszett a Windows 10, de nem vagyok benne biztos, hogy a játékok és programok megmaradnak-e. Ebben kérem a segítségeteket. És Windows 10-en is lehet játékokat, filmeket, zenéket letölteni?
És ha mégsem tetszik, akkor vissza tudok váltani Windows 7-re? És a programjaim, játékaim ugyan úgy megmaradnak?
A Beállítások > Adatvédelem menüpont alatt a Windows 10-ben minden fenti beállítást letilthatunk. A Beállítások fülnél leállíthatjuk azt is, hogy a gépünk update-eket küldjön
forrás:www.origo.hu/techbazis/20150731-windows-10-adatvedelmi-beallitasok-adatkuldes.html
Ki tudod választani telepítés előtt, hogy a programok és a dokumentumok maradjanak meg, vagy csak a dokumentumok, vagy semmi ne maradjon meg.
Amúgy nekem egy nagy csalódás volt ez a Windows 10!!
Rettenetesen lassú, magától bezárja az appokat, magától megnyitja a böngésző lapjait külön ablakokba...
A Windows 7 szintén rettenetesen lassú, szóval én visszaállok 8.1-re.
"Rettenetesen lassú, magától bezárja az appokat, magától megnyitja a böngésző lapjait külön ablakokba... "
Nalam ilyet nem csinal, es amugy baromi gyors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!