Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Asztali Pc konfiguráció?

Asztali Pc konfiguráció?

Figyelt kérdés

Szeretném a segítségeteket kérni.

200.000 ft-ig szeretnék összeállítani egy asztali pc-t

Írjatok kérlek,olyan konfigurációt amit ajánlani tudnátok.

Azt szeretném,hogy az új játékok is elfussanak rajta.

2015. aug. 1. 15:05
 1/5 Gergő19990712 válasza:
Nos igen.Az új játékok már egész nagy gépet igényelnek,de azt tudnod kell nem mindég a gigabyte-ok számitanak.Konfig arra a céla amit te akarsz és annyi pénzért egész jókat lehet összeállítani.Processzorod legyen i5-ös vagy i7-es legalább 4.2 Ghz es 4 magos.8Gb DDR3-mas Ram.Videokártya pedig egy Gigabyte(a legujabb)legalább 2GB al.Legyen Sata is mert az gyorsabb.Hát HDD meg kb 500Giga.Az ujabb játékok naggya már 50gigákat foglalnak.Persze nem muszaj ezt megfogadni nézzé meg más oldalakat hogy ott milyen konfigokat irnak gamer pc-k ről.
2015. aug. 2. 19:28
 2/5 tpeter ***** válasza:

Az előző hozzászólás szerintem marhaság. Processzor elég egy i5, és semmi szükség 4.2Ghz-re, a 8GB RAM az tényleg jó ötlet, a videókártyánál pedig nem a gyártót kell nézni, hanem a teljesítményt, vannak erősebbek és gyengébbek, ez pedig nem attól függ, hogy Gigabyte-e, vagy ASUS, MSI, Sapphire, vagy EVGA, és a VRAM sem a legfontosabb adata a kártyáknak. A "legyen Sata" alatt nem tudom mit értett, mert a SATA egy csatlakozó/kommunikációs felület az alaplap és a merevlemezek közt, és minden mai gépben az van. HDD-ből nem érdemes 500GB-osat venni 10-12000-ért, amikor 15000-ért 1000GB-osak is vannak, viszont nem sok játékról tudok, ami 50GB-ot foglal.

Nézd meg ezeket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2015. aug. 7. 02:01
 3/5 Gergő19990712 válasza:

Kedves!

Kezdjük ott hogy ugy írtam i5 ös vagy i7-es a 4.2Ghz-töl persze lehet kisebb.Folytatjuk...Gta 5,Dying Light,Dead Rising 3,Evil within eggyütt 200Gigát foglalnak.Egy játék 50giga.Képzeld tudom énis mi az a Sata bár nem tudom miért írtam oda.8 Giga ram az ajánlott sok mai játéknál.

2015. aug. 10. 14:16
 4/5 SylwerStone ***** válasza:

" HÁZ Raijintek Arcadia fehér

PSU Super Flower SF-450W

MBO Asrock B85M

CPU i5-4460

RAM 1x8gb 1866 HyperX

VGA Asus R9 290

HDD 1Tb WD EZEX

200 körül van pcx.hu oldalon."

Tegnapi kérdés válasza

2015. aug. 12. 22:02
 5/5 tpeter ***** válasza:
Amit írtál konfigot, ott a táp nem bírná a terhelést. 12V-on 33A-t, azaz 396W-ot tud leadni. Az R9 290 fogyasztása kb 250-300W, a processzor 84W, és még a RAM, alaplap, merevlemez, ventillátorok, és már túl is vagy a 400W-on. Ezenkívül a tápok öregszenek is, és az hogy most lead 400W-ot, nem jelenti azt, hogy 2 év múlva is tudni fogja. A Super Flower márkát nem ismerem, és nem vagyok biztos benne, hogy tényleg tud annyit, amit ráírnak, ilyen terhelés mellett gyorsan öregedne, és azt olvastam, hogy 4 db 12V-os vonala van 16A-rel darabonként, azaz egyikről sem tudsz leszedni 250W-ot ami a videókártyának kell. Inkább érdemesebb venni egy EVGA 600B-t 20 ezerért, vagy egy FSP Raider 650W-ot 23 ezerért, mert azok el is bírják ezt a gépet. Bár a 200 ezret túllépi, de úgy működik, egy 450-es táppal valószínűleg problémák lesznek.
2015. aug. 12. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!