Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » SJCAM SJ4000+ akuumulátor...

SJCAM SJ4000+ akuumulátor vétel külön? (Minden lent)

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta szerettem volna venni egy sj4000 kamerát és meg is találtam egy magyar oldalt ahol van eredeti meg minden lehet hozzá külön plusz dolgokat kérni én gondoltam kéne is aksi még mert nem sokáig bírja plusz egy fejpánt. Mindent kigondoltam h hogyan mit márcsak a penzt kell oszegyujteni haladok is. Most viszont találtam egy olyat hogy SJ400+ ami nagyon megtetszett mert kicsit szebb felvételt készit és nem is sokkal drágább ígyhát nekem jobban megérné. Csakhogy ezt egy amerikai oldalon találtam Banggood-on és nem látok olyan lehetőséget hogy plusz aksit és fejpántot lehet e remdelni. Ezért kérdezném hogy tudtok e olyan helyet ahol lehet aksit rendelni meg fejpántot (jó áron) mert nem merek simához valót rendelni hátha nem ugyanakkora az aksi mérete.

Köszi annak aki normálisan válaszol! :)

2015. júl. 31. 15:48
 1/2 anonim válasza:
A Wayteq lett a hivatalos forgalmazója az Sjcam-nak Mo-on, úgyhogy feltehetően az SJ4000+ is kapható hivatalosan itthon. Az edigitalban láttam akkut és fejpántot is...
2015. aug. 3. 15:10
 2/2 zender0106 válasza:
Vagy EBay-rol rendelsz én onnan rendeltem a WayteQ kamomhoz sj aksit es működik
2015. aug. 26. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!