Ilyenkor mit tudok csinálni? Helyreállítás
Egyáltalán nem vagyok otthon az informatikában, úgyhogy kérlek segítsetek. A laptopommal van gond, nem eredeti Win 7 volt rajta. Vezérlőpult-Helyreállítás-Speciális helyreállítási módokra mentem, és már nem emlékszem a 2 lehetőségre, de a másodikat választottam. Minden rendben ment, töltött kb. 1 órán át, aztán ezt írta ki: A Windows telepítő nem tudja befejezni a telepítést. A Windows rendszer telepítéséhez futtassa újra a telepítőt.
Ezt, ha leokézom, akkor újraindul a laptop, majd kis gondolkodás után újra ezt írja. Mi a gond? Tudok vele valamit csinálni, vagy vigyem szervizbe? Előre is köszönöm a válaszokat!
Mit kerestél a helyreállítás menüben, ha nem értesz hozzá és azt sem tudod, hogy ott mire kattintottál?
Az a megoldás, hogy fogsz egy telepítő lemezt/USB-t és újratelepíted az operációs rendszert.
"A második módszerrel újratelepíthető a Windows rendszer a számítógép gyártója által biztosított helyreállítási lemezképből vagy a Windows eredeti telepítési fájljainak használatával."
Mivel nem volt eredeti, így gondolom telepítő lemezt sem kaptál hozzá, ugye? Ha nem akarod szervízzel megcsináltatni, akkor kérj meg egy hozzáértő ismerőst, hogy csinálja meg neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!