Miért omlik össze a linux?
rendben feltelepül de az indításkor összeomlik, fekete képernyő és villog a 3 lámpa (num, caps scroll)
Asrock z87 extreme 3 UEFI BIOS
8gb ram
intel core i7 2,1ghz
geforce gtx750
Melyik disztró ?
uefit ha jól tudom még nem támogatja mindegyik
Szerintem te még olvasgass a Linux-ról.
Elöször is tisztázzuk.A Linux nem operációs rendszer hanem egy kernel.Arra épülnek a különböző disztrók amelyik eltérnek kezelhetősében,sebességben,hardware támogatotságban.Nagyobb disztrók:Debian:Atom stabil,régi csomagok rá épül az Ubuntu:jó hardware támogatotság,gyakori a frissítés miatti összeomlás arra épül a Mint:amni a legjobban hasonlít a Windows-ra,probálják kijavítani az Ubuntu hibáit de nagy része megmaradt.Ez csak 1 példa volt.A sorolásnak még holnap után este se lenne vége...
A második.A Linux nem Windows.Gondolom Windows-ról szeretnél áttérni.De nem fogod megúszni terminál használat vagy "hegesztés" nélkül legyen az akármelyik disztró.
Off:Bocs ha egy kicsit nyers voltam,lehet aludni kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!