Miért maradt meg a windows old mappa?
Figyelt kérdés
win10 raktam fel és ott maradt.2015. júl. 29. 20:23
1/7 anonim válasza:
Mert frissítettél. Ha netán meggondolnád magad, vagy bármi ok miatt visszatennél egy korábbi verziót, akkor onnan szépen vissza tudja tölteni a fájljaidat. Arra is jó, hogyha a frissítés után valami mégsem jól működne vagy ne lenne meg, akkor ott megleled.
Ha nincs rá szükséged, nyugodtan kitörölheted.
2/7 anonim válasza:
Igen, de nekem például nem engedte kitörölni.
3/7 anonim válasza:
Nem is kell
Ha megnézed helyreállítási beállításokat ott írja 1 hónapig még visszaállíthatod 7/8/8.1-re
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Valószínűleg nem volt jogosultságod törölni. Mappán jobbklikk, tulajdonságok, biztonság fülön meg tudod nézni, melyik felhasználónak, csoportnak milyen jogosultsága van. Full control a systemnek szokott lenni, esetleg az administratornak, nem tudom nálad hogy van.
6/7 anonim válasza:
Sikerült kitörölni, csak az engedélyt kellett módosítani. Nem volt jogosultságom írásra meg módosításra. Így lett 100+ gb-om. Ezzel a rendszerrel meg semmi bajom, jól működik, gyors. Amit nem érték, hogy van amikor bezárok egy ablakot, akkor visszaugrik. Nálatok van ilyen? Vagy egyéni?
7/7 anonim válasza:
#3 1 hónap múlva magától törlődött volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!