Bella.Kérdez kérdése:
Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Tudom mindenkinek maga kell kitalálni stb...-Léci ezeket melözétek ,Egy kedves kis emberkét keresek aki tudja melyik viszi feljebb a mérőt köszönöm people! :3 :D
Pls legalább válaszoljon 1 ember :D
2015. júl. 29. 13:24
1/5 A kérdező kommentje:
Itt a szöveg: Castel: Nem az én hibám hogy mindent elfelejtesz!
A.Képzeld mi történt volna ha nem beszélek Nataniellel?!
B.Nem felejtek el mindent!Attól még szólhattál volna!
C.Jól szorakoztál rajtam ,mi?Szerencséd hogy Nataniell szólt nekem!
2015. júl. 29. 13:28
2/5 anonim válasza:
Sokat segitene ha tudnám melyik epizód!? :)
3/5 A kérdező kommentje:
8.epizód amikor a vizsgák vannak és közben a tájfutásról szóló pletykák mennek :) És castel nem szólt arról miért viselkedik midenki furcsán meg tanulnak stb..és a nap végén Nataniell szól majd másnap találkozunk Lysanderrel és azt mondja onnan tudta h Castel szólt és ugye nekünk meg nem szólt :D És köszönöm legalább egy válasz féleség már van :D :D
2015. júl. 30. 23:02
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :3 ;)
2015. aug. 2. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!