Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Általános felhasználásra,...

Általános felhasználásra, munkavégzésre ez a notebook jó?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt néztem ki, külsőre tetszik, a belsejét meg annyira nem ismerem, nem vagyok otthon a hardware-ek világában. A lényeg hogy gyors legyen, megbízható, ne fagyjon le amikor szöveget vagy táblázatot szerkesztek. Ja és azt hallottam hogy ne legyen benne integrált videókártya. Ez az nvidia milyen?

2015. júl. 28. 07:21
 1/6 Brenya ***** válasza:
Ez akár még játékra is jó. Média lejátszás vagy szöveg-táblázat szerkesztők nem fogják megizzasztani. A videokártyája dedikált(nem integrált). Talán az egyetlen hátránya a 4gb ram ha van rá módod bővítsd 8gb-ra(hosszú távon jól jöhet).
2015. júl. 28. 09:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen pont azt néztem hogy +4gb ram 12ezer és úgy 157ezer. Annyiért milyen? Vagy valami más? Fontos az is hogy legyen rajta windows. Az Intel Core i3 mennyire megfelelő egyébként? Mert van AMD-s is, azok laptopba jók? Azt mondták notebook-ba intel mert alig fogyaszt és jók.
2015. júl. 28. 09:49
 3/6 Brenya ***** válasza:
Ha rá tudod szánni a pénzt a + ram-ra akkor ez a laptop sokáig jó lesz még(kompromisszumokkal akár játékra is). És igen az intel procik kevesebbet fogyasztanak(hosszabb üzemidő akkumulátorról).
2015. júl. 29. 14:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Találtam ugyanennyiért másikat, Nvidia 940m videó kártyával. Az többet tud? Annyi, hogy azon nincs Windows, de meg van lemezen a gépekhez, majd arról felteszem, úgyis 2-őt lehet vele aktiválni. De az jobb? Ja meg az i3 5010u. Az jobb vagy rosszabb?
2015. júl. 29. 22:31
 5/6 Brenya ***** válasza:
A videokártya és a proci is erősebb de ha nem játszol akkor nem lesz különbség. Tartom a 8gb memóriával jobban jársz(64 bites rendszer esetén).
2015. aug. 1. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Na végül ez lett +4gb RAM-mal ahogy javasoltad. Eddig remek, nagyon szép már frissített windows 10-re is. De azt nem értem miért írja hogy 4 magos, amikor papíron 2. Nem értem.
2015. aug. 2. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!