Teljesítménycsökkenés?
Köszönöm!
Szerintem az utolsó lehet mert alig telepítettem valamit, és rendszeresen futtatok Cleanert (ami törli a felesleges file-okat
Jó a speedfan, csak azzal nehezen látod terhelés alatt a hőmérsékletet. De felteheted azt is.
A HWmonitort javaslom, felrakod, elindítod, és kikeresed a hőfokokat (kivan írva hogy minek az adataid írja le, pl. "Processzorod neve" és alá le van írva a feszültség, stb. Temperatures. Ezeket keresd. Ez a hőmérséklet. Ott lesz a videókártyádé is, alaplapodé is, stb. 3 értéket fogsz látni, fent írja hogy melyik a minimum, az átlag, és a maximum. A maximum a fontos.
Vagyis, bocsánat:
Ignoráld amit az előbb írtam.
Megnéztem jobban ezt a Speedfant-t, inkább ezt rakd fel. Kifogja írni a hőfokokat, látni fogod egyből, ezeket másold be ide (vagy screenshotold és tedd fel kepfeltoltes.hu-ra)
Utána kezdj el játszani úgy, hogy megy ez a program. Legalább 30 percet. Ezután lépj ki, menj vissza a speedanfanba (amit ugye nem zártál be) és vidd rá az egeret a CPU, Videókártya, alaplap, és winchesterre. Nem kell kattintani, de ha otthagyod, kiírja a statisztikákat a hőfokokról, és itt nézd meg mi volt a max. Ezt írd le ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!