Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sikertelen leöltés esetén...

Piriiiii kérdése:

Sikertelen leöltés esetén Firefoxban mi a teendő?

Figyelt kérdés

Pár napja elkezdtem letölteni egy nagy méretű fájlt Firefoxon keresztül. Sajnos apám szépen áramtalanította a gépet, mielőtt legalább leszüneteltethettem volna a folyamatot, így ma elkezdtem újra, most már a saját gépemen. Viszont el kellett mennem itthonról, és mielőtt elindultam, véletlenül kiléptem a böngészőből, viszont a letöltés ablaka megmaradt, és töltött is, úgyhogy azt gondoltam, nem baj, így is jó lesz. Hát sajnos nem, mert mire hazaértem az előbb, már egyetlen ablak sem volt megnyitva. Nem értettem, bizonyára senki nem jött be a szobámba kilépni. Bár az is igaz, hogy jelzett a Windows egy kártevőt, lehet, hogy amiatt állt le a letöltés. Eltávolítottam a kártevőt, majd folytatni akartam a letöltést, de azt írta ki, hogy Sikertelen. Most folytatom, és megy is a letöltés, de amikor legutóbb így jártam, hiába töltöttem le a fájlt, nem volt működőképes, bizonyára a megszakadás miatt.

Lehet, hogy most is ez lesz és inkább indítsam újra századjára (mert nem ezek voltak az első esetek), vagy hagyjam és bízzak benne, hogy most jó lesz?

Vagy mit lehet tenni annak érdekében, hogy működőképes fájlt töltsek le a megszakadás ellenére is?

2015. júl. 27. 19:09
 1/1 Neuhauser László ***** válasza:

Használj letöltésvezérlő alkalmazást, különösen nagy fájlokhoz

Pl. Flashget, EgagleGet, stb.

2015. júl. 27. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!