Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy csinálják, hogy beleférkö...

Hogy csinálják, hogy beleférköznek a telefonomba?

Figyelt kérdés

2015. júl. 27. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Kik? És miből gondolod, hogy beleférkőznek, mit tapasztalsz?
2015. júl. 27. 19:04
 2/9 A kérdező kommentje:

Már egy éve van ez a dolog. Egy HackNine nevű rendszerbe kerültem. Elvileg úgy jutottam be, hogy mikor Hangouts-ban csináltam a barátommal ilyen élő műsort, akkor ő megadta a telefonszámomat és akkor kaptam ilyen ellenőrzőkódokat. Ő mondta hogy írjam be, mert az kell, hogy menjen. Később jött rengeteg sms és hiába tiltottam le az egyik számot, ugyanúgy jött egy más számról, ami értelmetlen volt. Pl: +99, vagy +00000000 meg ilyenek. Ma ott tartunk, hogy feltörték mindkét fiókomat. A gmailest és a microsoftos fiokomat. A második az azért kell mert Windows Phoneom van. És azzal ha belépnek a webhelyen, akkor tudnak csöngetni, meg zárolni a telefonom. Csak az a kérdés, ha csinálok teljesen új email címet, akkor már nem tudnak zaklatni? Vagy egyáltalán, hogy tudták megoldani, hogy nem lehet őket letiltani. Mert volt már olyan hogy hívtak és felvettem. Nekem egy ember normálisan beleszólt, a barátomnak meg nagyon gonoszan, hogy fizessen.

A barátom egyébként programozni tanul, mindketten gimnáziumba járunk és én nem annak tanulok. Ő meg tudott szabadulni tőlük, de nekem nem segít, mert azt mondta, hogy azt is csak pénzért tudná, mert nagyon hosszú folyamat.

Programozóktól vagy valakitől kérdezem, hogy mit csináljak, ha akkor tudják a telefonszámom és ha fel vannak törve a fiókjaim, és a microsoftosnál vannak olyan funkciók hogy le kerdezik a telefon helyet. Annyival meg lesz oldva, hogy új email. Jelenleg meg nem tudunk venni új sim kártyát.

2015. júl. 27. 19:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Kicsit nyersen fogalmaztam. De elég furcsa az is, hogy a régi tanárjaim neveit tudja.
2015. júl. 27. 19:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Vagy ezt nem értem, mert ők azt írták, hogy a googlenál voltak valahogy befészkelődve es akkor ők küldtek ilyen kódokat. De egyre jobban a barátomra terelődik a gyanúm, mert minek kéne oda telefonszám és mért kérné, hogy írjam be. Meg volt olyan hogy írtam azoknak az embereknek és akkor válaszoltál mikor a barátom felkelt. Vagyis hogy egesz addig míg aludt, meg nem volt online skypeon addig nem tortent semmi.
2015. júl. 27. 19:24
 5/9 A kérdező kommentje:

De így úgy van, hogy van egy weboldaluk. hacknine.ml

Csak nem tudom, hogy máshol megjelenik e, vagy hogy vírusos lehet e a gépe, ha megnyitja, de most ez nem ijesztés, hanem nekem bejön, küldök kepet, meg alapbol igy ugymond játszanak, hogy vannak szolgáltatások, hogy lehet venni történetet, amit ők irnak, HCoinból, ami az ő fizetőeszközük.

2015. júl. 27. 19:26
 6/9 A kérdező kommentje:
De úgy értem a beleférkőzést, hogy letiltom a számokat attól még más számról írnak. Emaileket küldenek az ismerőseim nevében. Ha hozzáadok egy új emailcímet a telefonomhoz akkor arra írnak. Küldök képet egy emailről, meg egy smsről. + még az van, hogy nem létező emailekeől írnak
2015. júl. 27. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

Sms

[link]

Email

2015. júl. 27. 19:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Most azért nem válaszol senki, mert azthiszik, hogy megőrültem? Xd De kell segítség, hogy van ennek módja, hogy békén hagyjanak.
2015. júl. 27. 20:49
 9/9 anonim válasza:
Mivel nem tudok mindent erről az egészről, ha tévedek akkor bocsi. De szerintem érdemes átgondolni! Ha a pasidnak vége lett... és neked nem segít, akkor nem lehet, hogy a pasid keze benne van?
2015. aug. 9. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!