Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Megéri megvenni a legolcsóbb...

Megéri megvenni a legolcsóbb gtx 960at vagy áldozzak rá többet?

Figyelt kérdés
sziasztok egy vga csere van kilátásban, nekem ez olyan lépés lenne amit nagyon meg kéne fontolni, ami után hosszú évekig biztos nem lesz másik ha ezt meglépem. valamelyik 2 gigás gtx 960-at kéne beszereznem. kérdésem hogy jelenleg a pc-xen nézegetem nem igen ismerek olcsóbb helyet, érdemes-e megvenni ezt, [link] vagy áldozzak rá majdnem 10 ezerrel többet és ezt [link] utóbbi felé azért hajlok mert a jelenlegi gtx 650 ti boost-om is ilyen hűtésű asus és nagyon meg vagyok vele elégedve, és főleg hogy ennek már lenne olyan funkciója is hogy egy adott hőfok alatt nem kapcsol be a ventije másik előnyös szempont. ehhez képest nem tudom milyen hangos lehet a Gainward terméke. esetleg várjak még kicsit az asusra, várható hogy lejjebb megy az ára októberig? mi lenne jó megoldás?
2015. júl. 27. 14:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenképpen aftermarket hűtőset vegyél, az az OEM-alapú tényleg nem a legjobb választás. Akár MSI-t is vehetnél, az olcsóbb.
2015. júl. 27. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!