Ha két gépről használom ugyan azt a windows felhasználót azt okozhatja ezt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az asztali gépemen is Windows 8.1 van és a laptopomon is windows 8.1 van ugyan azt a felhasználót használom és amikor bekapcsolom a laptopom egyből bekapcsol a gépem is ez okozhatja ezt? Esetleg ezt ki lehet kapcsolni vagy másik felhasználóval használjam?2015. júl. 23. 23:34
1/12 anonim válasza:
Ilyen nincs, valami más lehet az oka.
2/12 A kérdező kommentje:
nem mindig csinálja ezt de előbb is vártam egy kicsit mikor kikapcsoltam semmi benyomtam a laptopot és egyből bekapcsolt és kipróbáltam még 1x és megint pont akkor nem tudom mi okozhatja ezt de eléggé idegesítő és nem is tudok rájönni mi csinálhatja. van valakinek még valami ötlete?
2015. júl. 24. 00:49
3/12 anonim válasza:
Gepedet biztos ki kapcsolod? Ne allvo modba meg ne keszenletibe tedd
4/12 A kérdező kommentje:
Teljesen ki kapcsoltam. Ha ugy kapcsolom ki hogy hosszan megnyomom a bekapcsolo gombot akkor nem szokott bekapcsolni de ugy tudom az nem tesz jot a gepnek
2015. júl. 24. 19:33
5/12 anonim válasza:
Hat az nem. Lehet bugos az op :) esetleg virus
6/12 anonim válasza:
Hat az nem. Lehet bugos az op :) esetleg virud
7/12 anonim válasza:
Hat az nem. Lehet bugos az op :) esetleg virus
8/12 anonim válasza:
Hat az nem. Lehet bugos az op :)
10/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom de már észrevettem hogy pont akkor kapcsol be a gépem mikor laptopon betölötött a windows
2015. júl. 26. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!