Tudtok ajánlani nekem játékokra hangolt gépet de azért hogy dolgozhassak is rajta olyan legyen?
Figyelt kérdés
Én 50-100000 Fortintra gondoltam. Előre köszi.2015. júl. 23. 15:52
1/5 anonim válasza:
Segítene, ha leírnád, hogy milyen munkát akarsz végezni rajta és hogy milyen játékokat szeretnél futtatni.
Mai játékok 100.000 forintos gépen legjobb esetben is csak a legalacsonyabb beállítások mellett fognak futni.
2/5 anonim válasza:
Kb. valami ilyesmit tudnál összerakni ennyiből, alacsony-közepes beállítások mellett 1080p alatt szerintem futna többnyire minden.
3/5 anonim válasza:
Elfelejtettem: Összeszereléssel együtt 100.731 Ft a PCX-nél.
4/5 anonim válasza:
Meg azt is elfelejtettem említeni, hogy a CPU 2 szálon megy, ha olyan játékokat is szeretnél futtatni, ami el sem indul 4 szál nélkül(egyre több ilyen lesz a közeljövőben), akkor érdemes lenne 40-60ezerrel megtoldani a keretet egy jobb CPU és egy középkategóriás VGA érdekében.
5/5 A kérdező kommentje:
Én a minecaftot a CS:GO-t a south parkot meg ilyesmi játékokat raknék rá meg photoshop bandicamet vagy ha olyan erős az a gép akkor fraps-et meg a netezés is gyors legyen és az ilyen iskolai dolgokat akarom megcsinálni rajta.
2015. júl. 24. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!