Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Gépet szeretnék összerakni!...

Gépet szeretnék összerakni! Játékra meg egyéb dolgokra! Mit gondolok milyen az összeállítás?

Figyelt kérdés

Persze a segítségeteket is kérem egyben mert a gépházzal teljesen elvagyok "veszve" :( olyan ház kellene 20-25 ezer Ft-ig ami nagyon jól szellőzik! és persze belefér minden dolog szóval nagy ház kell + a processzornak kellene 1 jobb hűtő is ami nem haladja meg a 15 ezret .. mert olvastam ,hogy 10 ezres hűtővel nem megy 50 fok fölé csak sajnos kommentelte ,hogy mi is a márkája a hűtőnek. azért nem akarok vízhűtést venni mert DRÁGA! és erről is olvastam ,hogy talán 5-10 fokkal jobban hűti csak le ami igazán nem sok és én amúgy sem fogom úgy feltuningolni ,hogy 3D-hez kelljen meg ilyenek szóval 50fokra sem fog felmenni szerintem.

Processzor: Intel Core i7-4790K 102000 Ft

[link]

Alaplap: GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3 Alaplap , ASUS Z87-A Alaplap 33000Ft , 35000Ft

ebből még nem tudtam dönteni szerintetek melyik a jobb a kettő közül ? főleg játékra!

[link]

memória: Kingston 8GB DDR3 2400MHz HX324C11SR/8 , Kingston 8GB (2x4GB) DDR3 2400MHz HX324C11SRK2/8 nagyjából 20000Ft

Ebből kettő van szerintetek melyiket ér meg jobban ? Dual vagy a Single-channel kiszerelésűt ? mi a különbség egyébként ?

[link]

tápegységet nem tudom sajnos mert Geforce 980 TI videó kártyát szeretnék venni de gondolom annak 1 750W-os elég lenne a procivan nem ?

tápegységnél erre gondoltam : FSP Raider 750W 26000Ft

[link]

Gépház hát az is 1 olyan dolog amit az előbb már mondtam ,hogy fogalmam sincs mert nem tudom a paramétereke a videó kártyánál és nem tudom ,hogy ebbe bele férne e amit én kinéztem magamnak

Gépház: Cooler Master CM 690 III CMS-693-KKN1 25000Ft

[link]

Összesen: 208000 Ft azért csak ezeket adtam össze mert aprólékosan fogom megvenni a videó kártyát a későbbiekben fogom megvenni mert van most egyenlőre amit használok majd benne + HDD-m is van ezeket azért nem veszek egyenlőre! szóval mit szóltok ezekhez ? vagy tudnátok ebben az ár kategóriában jobbat ajánlani ? + 1 processzor hűtőt ajánlanátok nekem ? előre is köszönöm!

2015. júl. 23. 10:08
 1/2 anonim ***** válasza:
A 980Ti-t nem erőltetném a helyedben, 1 év múlva olyan elavult lesz mint a szar, ha az NVidia is kijön a HBM memóriákkal. Ha nem 4K-t akarsz akkor tök fölösleges. A többi rendben van, kár hogy a ugyanez a processzor pont egy éve csak 80 ezer forint volt :)
2015. júl. 23. 10:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a processzort nem tuningolod, ne vegyél K-sat. Drágább, és számodra teljesen mindegy. Ha nem húzod, 10k-s hűtő sem kell.

Szerintem a lap drága. Ennél olcsóbban is találsz megfelelőt (de ha valami kifejezetten erről a lapról kell, akkor oké)

FSP Raider 750 ha nem húzod a processzort, túlméretezett. Sok. Még 980 Ti-vel is.

Gépház is borzalmasan drága, persze ha tetszik és ez kell vedd meg, de alacsonyabb áron kapsz ugyanilyen tágas, megbízható házat.

Ha 8 GB RAM-ot akarsz, akkor 2x4-et vegyél, és Dualban használd!

Rengeteg pénzt tudsz úgy megspórolni, hogy nem csökken a teljesítmény, és gagyibb sem lesz a gép.

2015. júl. 23. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!