Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szétszedtem a gépemet (pc) és...

Szétszedtem a gépemet (pc) és átrendeztem a kábeleket, hogy nkrmálisan áljanak, de a bekapcsolásnál hibát ír ki! (? )

Figyelt kérdés

unknown filesystem grub rescue

Ezt adja be nekem. Soha nem találkoztam ilyennel. Mindent jól összedugtam, előtte áramtalanítottam. 2db hdd van a gépben. Mit csináljak??

2015. júl. 22. 06:06
 1/2 P.O.C. ***** válasza:

A számítástechnikában, ami működik, azt nem szabad megjavítani.

Ismeretlen fájl rendszer a rendszer töltő mentve. Vagy valami ilyesmi. Én se találkoztam még vele.

Ha még régi PATA -s vinyóid vannak, ott gyakoribb a kontakt hiba. Az is lehet hogy megcserélődött a boot sorrend.

2015. júl. 22. 06:22
 2/2 A kérdező kommentje:
a szerelés előtt össze vissza voltak a kábelek, és muszáj volt rendet rakni. Lehet, hogy felcseréltem a két hdd-t a sata csatlakozóknál? Estefelé leszek otthon, így ki se tudom próbálni
2015. júl. 22. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!