Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a sims 4 telepitve van a...

Ha a sims 4 telepitve van a gépre, akkor egy 8 MB-os pendrive-al át lehet rakni masik gépre?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha nem elírás, a 8MB nagyon kicsi, a 8 GB sem biztos hogy elég rá.

A nagyobb probléma, hogy egy telepített programot így nem tudsz gép-gép között közvetíteni, mert a működéshez több fájl és bejegyzés szükséges, több és több helyen mint amit te a telepítési mappából kimásolsz. Amikor átmásolod a másik helyre a telepített programot akkor hiányozni fognak ezek a fájlok és nem fog elindulni.

Pont ezért használnak telepítő alkalmazást ami minden fájlt létrehoz és ott helyez el, ahol kell (kivétel ha portable a program, a Sims biztos nem az).

2015. júl. 21. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
GB-os, elírtam.
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyrészt nem férne rá egy nyolc megás pendrive-ra, másrész még egy 8 gigásra is hiába másolgatnád, mert úgy nem menne.
 4/4 anonim ***** válasza:
Ami azt illeti a telepítő csak néhány extra lépést tesz, ír a registry be, hogy megjelenjen a telepített programok listában, illetve a kulcsot is oda szokták lementeni. Ennyi. Ha manuálisan megcsinálod ezeket, akkor dehogynem lehet, van több olyan játékom, amit 2-5(!) éve telepítettem másik meghajtóra, azóta a jó ég tudja hány win reinstallon vagyok túl, és egyiknek sincs semmi gondja.
2015. júl. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!