Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik a jobb vga a kettő közül?

Melyik a jobb vga a kettő közül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mindkét kártya ugyanaz csak más a gyártó. Melyik az erősebb és a jobb kártya. Illetve mennyivel erősebb az egyik a másiknál. Esetleg ha tudtok pont erről a kettőről küldeni teszt linket azt is megköszönöm,mert pont ennek a két kártyának összehasoníltó teztjét nem találtam.

2015. júl. 21. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanazt tudják, csak a hűtésük más. A Gigának is jó a hűtése, úgyhogy azt érdemes venni.
2015. júl. 21. 14:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Tehát akkor mondjuk olyan nem lehet,hogy a mit tom én pl. a Witcher 3-ban high beállításon van a gigával 50 fps-em az asussal meg van 58 ?
2015. júl. 21. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon minimális különbség van órajelben, de a kártya ugyanaz. Ha gondolod, megnyitod az Nvidia drivert, és fél perc alatt felhúzod ugyanannyira, vagy még magasabbra is az órajelét.
2015. júl. 21. 15:25
 4/6 A kérdező kommentje:
milyen programmal lehet ezt megtenni és hogyan ? Msi afterburner vagy Evga Precision X ?
2015. júl. 21. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a gigabyte milyen és hogy számít-e a garancia, de ha netán elromlana az asus vga ingyen házhoz jönnek, megjavítják és visszahozzák. Csak a neten kell küldeni egy e-mailt és már kész.

Amúgy mit milyen programmal lehet megoldani? A videókártya boostolást? Az asus ad hozzá egy cd amin rajta van egy program, az úgy nevezett GPU TWEAK. Azzal lehet a ventilátorokat is irányítani és boostolni.

Sajnos a gigabyte-tal nincs tapasztalatom.

2015. júl. 22. 11:12
 6/6 SoulEater7797 ***** válasza:
Giga-nál 'OC Guru' van.
2015. júl. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!