Adel64 kérdése:
Fral Heartben való bejelentkezés, és regisztráció?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nekem van egy profilom a Feral Heartben csak az a baj hogy nem tudok belépni vele a játékba,mivel nagyon sok szerencsével tudtam regizni régebben.És azt szeretném kérdezni hogy van valakinek-e esetleg olyan profilja a Feral Heartben amit már nem használ és szívesen át addná mássnak mert hogy ha te ilyen vagy akkor légyszi írj privibe:az idin5@freemail.hu -ra,és írd eg benne akkor a jelszót és a nevet,köszönöm^^
2015. júl. 21. 08:53
1/1 anonim válasza:
Szia.
Régebben meghackelték a játékot, gondolom ez lehet a probléma. Csak annyi a dolgod, h bemész a fh oldalra és ott a menüben lesz ott h play game. Arra rákattintasz, bejelentkezel, és leteszed tálcára. Várj kb. egy percet és játszhatsz! A lényeg h hagyd nyitva a másik ablakot. (Bocsi h nem küldtem linket, nem tudtam :c)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!