Wi-Fi elsődleges eszközöket hogyan kell kiválasztani?
Arra gondolok hogy pl. Van nekem a gepem es van nekem hozza egy ize amivel fogoma wi-fi-nket. na de ugyebar a wifi is az enyem. De pl. racsatlakozok en, meg meg a 2 gep amink van akkor is siman mukodik. Racsatlakozok a HTC Desire310 emmel akkor is de ha mart a Samsung galaxy 4 vagy a sony e1 vagy mi a szar akkor nincs internet csak nekik. Nekem az kellene nekem legyen anyi net amit en akarok a tobbit megehetik a tobbiek :D
A QoS nem mukodik mert nekem egy D-link RIR-600 van de a Qos Engint bekapcsoltam es tadamm.... ugyan az mint elotte. pls help mert nembirom a szar lassu netet! :/
Nem vagyok benne ász,
de olvasmányaim alapján csak olyan ruterrel megy a korlatozás normálisan, mármint más felhasználoknak engedélyezett sávszélesség, ahol a ruter szoftban IP-QoS van.
A Qos Engine-ben csak a sávszélt tudod minden felhasználónak, igy magadnak is korlátozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!