Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik a jobb...

Lorincz.levente kérdése:

Szerintetek melyik a jobb játék a Far Cry 4 vagy a GTA 5?

Figyelt kérdés

2015. júl. 19. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a gta, a far cry nekem sosem jött be, de hát kinek mi...
2015. júl. 19. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Én játszottam a régebbi Gtakkal szal nekem a Gta v de aki mind 2 vel jástzott annak ki kell próbálni mind2-t :)
2015. júl. 19. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy teljesen összehasonlítható a két játék illetve eleve az emberek ízlése sem egyforma. Ilyen kérdéseket feltenni értelmetlen. Ha esetleg saját magad nem tudod eldönteni, hogy melyik tetszik jobban, akkor mások fogják megmondani helyetted? Ha meg kiderül, hogy az egyik játéknak több rajongója van, akkor mi történik? Írsz a forgalmazónak, hogy a kevésbé népszerű játékot szedjék be a boltok polcairól? Nem értem.
2015. júl. 19. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak a Far Cry pont nem telitalálat az ízlésednek, akkor a GTA V.
2015. júl. 19. 11:28
 5/7 anonim válasza:
0%

Te tényleg ennyire hülye vagy???

Egyértelmű, hogy a GTA 5, a Rockstar bármikor szarik egy olyan lineáris, primer szart, mint a FC4.

Ellenben a Ubifos örülne, ha tudna olyan sokrétű, összetett játékokat tudna írni, mint a GTA sorozat....

2015. júl. 19. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Witcher 3...
2015. júl. 19. 12:18
 7/7 anonim válasza:
GTA 5 FOREVEEEEER
2015. júl. 23. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!