Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Néha elszürkül a tálca és az...

Néha elszürkül a tálca és az asztal is, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Van mikor pár óráig semmi, aztán elszürkül pár percre a tálca, az asztallal együtt, és csak alt+tabbal tudok váltani, semmit nem látok a többiből. Tegnap óta csinálja ezt, akkor csak a Genymotion nevű programot tettem fel, semmi mást már egy ideje.
2015. júl. 18. 23:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyszer próbálj meg képet készíteni róla telefonnal, vagy akármivel, az sokat segítene. De így látatlanban úgy néz ki, mint ami be van fagyva. Befagyott alkalmazást már gondolom láttál. Előfordul párszor, hogy befagy az asztal is, és ezzel gyakorlatilag semmit nem tudsz elérni a gépen, amíg be nem tölt újra.

Mellesleg rákerestem erre a genymotionra. Nemtom hogy ugyanarról beszélünk-e (bár valószínű). Nem vagyok túl profi angolos, de ha jól értettem, akkor androidos alkalmazásokat lehet vele futtatni windowson, nem? Amennyiben erről van szó, egy ilyen alkalmazás könnyen okozhat befagyást alacsonyabb konfigurációjú pcken. De még valószínűbbnek tartom hogy vele együtt letöltöttél még valami mást is. Nem feltétlenül vírusról/kártevőről beszélek, vannak programok amik szimplán nem szeretik egymást, és eggyütt megvadulnak. Mint például két vírusírtó. Ez az adobe-nál szokott probléma lenni, hogy az letölti a saját vírusírtóját is.

Azt javaslom hogy nézd meg nincs-e egy nem kellő(felesleges) vírusírtód, tűzfalad. Ha van töröld le őket, ha ez megvolt, futtasd le a jelenleg használt vírusírtódat, hátha talál vmit. Ha a probléma nem oldódik meg, írj egy e-mailt a genymotion-nak, hogy mióta a gépeden van a progi, befagy az asztal.

Remélem tudtam segíteni vmit

<!-- Ahren -->

2015. júl. 20. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!