Beex Rainbow tabletem nem kapcsol be! Megoldás?
Sziasztok ! Van egy Beex Rainbow tabletem , 5 napja kaptam szülinapomra ..
Az a helyzet , hogy nem akar bekapcsolni.
Amikor éjfélkor játszottam vele (2015.07.18. 00:00-kor) akkor még működött .
Amikor reggel megnéztem , kb 11 órakor (most , a kérdés írása előtt kb. 30 percel ) már nem kapcsolt be. Nyomom rajta a POWER gombot de nem csinál semmit ...
( Egész éjjel tölttőn volt )
Aki volt már hasonló helyzetbe , vagy tudja a ''megoldást" az kérem segítsen !!!
Nekem is volt Beex, egy kalap sz@rt sem ér...
Az enyém nem sokkal bírta tovább a tiédhez képest, 2 hét múlva teljesen használhatatlan lett.
Helyette egy ASUS MemoPAD-et vettem 2 hónapja, de eddig semmi rosszat nem fedeztem fel.
Ha nem a saját hibádból származik a gond, akkor ingyenes.
De ha valaki szándékosan buherálja meg a hibásnak vélt, garanciában levő eszközt, akkor a garancia elvész és súlyos ezreket kell fizetni a javításért.
Amúgy minden, ami garanciás és azalatt az időintervallum alatt hibásodik meg, akkor ingyenes.
Vagy ha olyan a hibája, akkor cseregarancia sem kizárt.
Akkor szerintem nekem ingyenes lesz , mert semmit nem csináltam vele
Amúgy más kérdéseknél azt olvastam hogy a beex anonim márka .
Az mégis mit jelent hogy anonim egy márka??
"Az mégis mit jelent hogy anonim egy márka??"
Nem azt írták, hogy anonim, szerintem azt, hogy noname.
Semmire sem jó, vacak dolgot jelent
Vagy ahogy mondani szokás...
"Olcsó húsnak híg a leve"
Magyarán szólva a Kínaiak arra törekednek, hogy egy szabályosan 1 használatos eszközt összelökjenek rövid élettartamú tartozékokkal, alkatrészekkel, hogy minél olcsóbban megszabaduljanak az ilyen szaroktól.
Vannak azért egy fokkal megbízhatóbb kínai termékek (ASUS, LENOVO stb...).
A koreai Samsung sem a legjobbak közé tartozik.
A japán SONY tablet viszonylag egész jó fejlesztés, csak egy óriási hátulütője van...
Az ára.
Többszázezer forintba is kerülhet mondjuk egy Xperia Z tablet.
Ha megfizethető, jobb minőségű tabletet szeretnél, ha a szerviz ellenére sem lesz jobb, akkor 38ezerért az ASUS MemoPad 10 ME102A-t ajánlom figyelmedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!