Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért kapcsol be a gépem csak...

Miért kapcsol be a gépem csak úgy?

Figyelt kérdés
Ha rendesen leállítom akkor esténként beszokott kapcsolni de viszont ha úgy kapcsolom ki hogy hosszan nyomom a bekapcsoló gombot akkor viszont nem ezt hogy lehet orvosolni hogy nem kapcsoljon be ha rendesen leállítom?
2015. júl. 18. 02:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Első körben a BIOS-ban tilts le minden olyat, ami úgy kezdődik, hogy Wake On, Poweron by, Wake Up by, stb. (A Power Management környékén lesznek.)

[link]

[link]

2015. júl. 18. 04:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a Vezérlőpult/Energiagazdálkodásnál azt a funkciót, hogy a billentyűzet felébresztheti a számítógépet is!
2015. júl. 18. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:
A másik dolog, hogy én azonnal tápot cserélnék a gépben, mert nincs rendes energetikai zajszűrése. (vagy vennék a konnektoromhoz egy drágább villám-és-zajszűrőt)
2015. júl. 18. 08:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Én csak olyat találtam a BIOS-ba hogy Deep sleep és ez van Disabled-en esetleg ez lehet a gond? csak ilyet találtam olyat hogy wake up meg ezeket nem
2015. júl. 18. 11:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem rég vettem egy tápot kb 2 hete egy corsair CX 430 at
2015. júl. 18. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!