Miért kapcsol be a gépem csak úgy?
Figyelt kérdés
Ha rendesen leállítom akkor esténként beszokott kapcsolni de viszont ha úgy kapcsolom ki hogy hosszan nyomom a bekapcsoló gombot akkor viszont nem ezt hogy lehet orvosolni hogy nem kapcsoljon be ha rendesen leállítom?2015. júl. 18. 02:44
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Kapcsold ki a Vezérlőpult/Energiagazdálkodásnál azt a funkciót, hogy a billentyűzet felébresztheti a számítógépet is!
3/5 anonim válasza:
A másik dolog, hogy én azonnal tápot cserélnék a gépben, mert nincs rendes energetikai zajszűrése. (vagy vennék a konnektoromhoz egy drágább villám-és-zajszűrőt)
4/5 A kérdező kommentje:
Én csak olyat találtam a BIOS-ba hogy Deep sleep és ez van Disabled-en esetleg ez lehet a gond? csak ilyet találtam olyat hogy wake up meg ezeket nem
2015. júl. 18. 11:31
5/5 A kérdező kommentje:
Nem rég vettem egy tápot kb 2 hete egy corsair CX 430 at
2015. júl. 18. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!