Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy javítsam meg a billentyűz...

Hogy javítsam meg a billentyűzetem?

Figyelt kérdés
Szövetes kábel van rajta, de a kábel megtört, a szövet pedig kiszakadt. Áramot se kap. Hogy javítsam meg, ha közvetlen az usb műanyaga előtt tört meg?

2015. júl. 16. 21:08
 1/4 anonim válasza:
Velem is ez történt. Nem tudtam megmenteni, vettem egy újat
2015. júl. 16. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Kettévágod egy jó ollóval, kicsit lehántod a vezetéket és a borítást. Ezután szépen újraforrasztod, a forrasztásokat egymástol gondosan eszigeteled valamivel. Ezután fekete szövetes anyagú szallaggal erősen körbetekered.
2015. júl. 16. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
2. Köszi, pont ezt a folyamatot kezdtem el. :) A forrasztással várok holnapig, ma már nem állok neki, az ónt se tudom hova raktam :S
2015. júl. 16. 22:17
 4/4 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy viccesen néz ki az usb, de működik :D (Elég nehéz volt elszigetelni a forrasztásokat egymástól)
2015. júl. 17. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!