Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » CPU FAN ERROR? Most vettem...

CPU FAN ERROR? Most vettem egy Corsair air series 120mm-es ventillátort, be is szereltem, jó helyre bekötöttem és ha elindítom a gépet ezt írja ki, és hogy valamit bűvöljek a BIOS-ban.

Figyelt kérdés
2015. júl. 15. 20:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki, hogy szabályozza a fordulatszámát, vagy állítsd manualra, aztán emeld meg a minimális fordulatszámot. Utána már szabályozhatod, ha akarod, de valószínűleg túl lassan pörög neki / default nem érzékeli.
2015. júl. 15. 20:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Sikerült, mindent Silent-re állítottam, már csak annyi a probléma, hogy borzasztó hangosan zúg.
2015. júl. 15. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor ne silent legyen, hanem advanced, aztán ott állíts még rajta, vagy ha Asus lapod van és támogatott, használd az AI Suite-ban lévő Fan Xpert 2-t.

Amúgy a Corsair ventik amúgy sem a leghalkabbak.

2015. júl. 15. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Asus B85 pro gamer alaplapom van, majd holnap eljátszok vele, köszi a segítséget!
2015. júl. 15. 21:03
 5/6 A kérdező kommentje:
4 ből lehet választani, Strandard, Silent,turbo és manual. Advanced nincs, csak az exitnél, ott meg nem találom a ventillátor beállításait.
2015. júl. 16. 07:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Én voltam a béna...semmit nem kellett állítani, ( vettem egy proci hűtőt is ) azt sikerült felszerelnem csak nem a cpu fan-ba dugtam be.
2015. júl. 16. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!