Miert lassu a teljesen uj laptopom?
Korulbelul egy honapja vettem magamnak egy HP laptopot,elore telepitett volt,eleg sok programmal(dropbox,mindenfele hp programok,stb).Mar az elejen is irto lassu volt,csak a Windows folyamatos frissiteseinek tudtam be,de most mar nem tudom mi lehet a baj.
Intel Core i3 Intel Core i3-4005U dual core processor.
1.7GHz processor speed.
4GB RAM.
Intel HD Graphics 4400
Win 8 64 bit
Hp gépek nem valami jók. Ismerősömnek is pokoli lassú, gyorsan melegszik, tápja sípol pedig 2014-ben lezt véve.
Töröld le teljesen majd rakd újra a Windowsot és csak azt rakd rá ami kell.
#5! Ezt azért így nem jelentém ki. Jók a HP gépek. Elég sokszor a felhasználó nem ért hozzá, ezért tűnik rossznak. A lassúsága a mindent feltelepítek, mindenre igent nyomok meg úgy az általános hozzá nem értés miatt lehet, a túlmelegedés meg természetes jelenség egy idő után. Évente illene kitakarítani a gépet. Nem csak használni kell a gépet, hanem karban is kell tartani. Az iskolákban meg Office megy 100%-ban, amit az életedben nem használsz többet, ami meg lényeges lenne, arról egy szó nincs. De hát erről szól az iskola, sajnos. Mindent megtanítanak, amire semmi szükséged, a valóban fontos dolgokról meg egy szó nem esik.
Az én tápom is "sípol" újkora óta. Ha nincs rajta terhelés, nincs a gép bekapcsolva, akkor hallani valami zúgást (~nagyfrekvenciás zaj), de ez azonnal abbamarad, amint bekapcsolom a gépet. Nem egy mobiltelefonhoz való töltőm van, ami terhelés nélkül ugyanúgy zajong. 2011 óta van meg a HP gépem, a tápegység nem romlott el, valamint még a rendszert sem kellet újratelepítni, gyors és használható. #4-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!