Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert lassu a teljesen uj...

Miert lassu a teljesen uj laptopom?

Figyelt kérdés

Korulbelul egy honapja vettem magamnak egy HP laptopot,elore telepitett volt,eleg sok programmal(dropbox,mindenfele hp programok,stb).Mar az elejen is irto lassu volt,csak a Windows folyamatos frissiteseinek tudtam be,de most mar nem tudom mi lehet a baj.

Intel Core i3 Intel Core i3-4005U dual core processor.

1.7GHz processor speed.

4GB RAM.

Intel HD Graphics 4400

Win 8 64 bit

2015. júl. 15. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
ez egy alsókategóriás gép, gyors sose lesz, de mit értesz lassú alatt?
2015. júl. 15. 18:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Tisztaban vagyok vele.Netezesre,filmnezesre vettem,de korulbelul 4-5 perc mire bekapcsolom es teljesen beall a windows.HD dolgokkal semmi baja,teljesen szepen megy,de maguk a programok lassan toltenek be,lassan kapcsol ki stb.Ma peldaul kiirta h frissit a kikapcsolasnal,nem volt idom megvarni,el kellett mennem,gondoltam mire hazaerek(2 ora) majd kikapcsol.Mikor visszaertem meg mindig az fogadott h shutting down...Ennyire nem kene azert lassunak lennie szerintem.Bar mondom,elore telepitett Win8 volt rajta.Lehet ujra kene huznom egy Win 7 32vel
2015. júl. 15. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
erre mondjuk érdemes a 64bit. Am nézd meg az automatikusan induló programokat, win8-ban már írja, hogy melyik milyen hatással van a boot időre, és szedd ki belőle ami nem kell és nagyon lassítja. Egyébként a hp telihánnya a gépeit minden hülyeséggel, én pl azzal kezdeném, hogy letörölgetem azt, ami tuti nem kell.
2015. júl. 15. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Én pár éve amikor vettem a HP gépem, letöröltem teljesen mindent és tiszta rendszert tettem fel. Több ideig tartott volna a gyári szemetet leszedni, mint újratelepíteni. Javaslom neked is ezt.
2015. júl. 15. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Hp gépek nem valami jók. Ismerősömnek is pokoli lassú, gyorsan melegszik, tápja sípol pedig 2014-ben lezt véve.

Töröld le teljesen majd rakd újra a Windowsot és csak azt rakd rá ami kell.

2015. júl. 17. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:

#5! Ezt azért így nem jelentém ki. Jók a HP gépek. Elég sokszor a felhasználó nem ért hozzá, ezért tűnik rossznak. A lassúsága a mindent feltelepítek, mindenre igent nyomok meg úgy az általános hozzá nem értés miatt lehet, a túlmelegedés meg természetes jelenség egy idő után. Évente illene kitakarítani a gépet. Nem csak használni kell a gépet, hanem karban is kell tartani. Az iskolákban meg Office megy 100%-ban, amit az életedben nem használsz többet, ami meg lényeges lenne, arról egy szó nincs. De hát erről szól az iskola, sajnos. Mindent megtanítanak, amire semmi szükséged, a valóban fontos dolgokról meg egy szó nem esik.

Az én tápom is "sípol" újkora óta. Ha nincs rajta terhelés, nincs a gép bekapcsolva, akkor hallani valami zúgást (~nagyfrekvenciás zaj), de ez azonnal abbamarad, amint bekapcsolom a gépet. Nem egy mobiltelefonhoz való töltőm van, ami terhelés nélkül ugyanúgy zajong. 2011 óta van meg a HP gépem, a tápegység nem romlott el, valamint még a rendszert sem kellet újratelepítni, gyors és használható. #4-es.

2015. júl. 17. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!