Mi lehet a mozzila firefox-al?
Figyelt kérdés
Barmilyen oldalt megnyitok keretlen oldalak tomkellege nyilik meg. Figyelmeztet is az Anti malware program, hogy keretlen weboldal. Nincs a gepen virus mert lefuttattam a virusolot es egy Anti-malware programot is. Installaltam egy bovitmenyt is, amelyik allitolag a keretle oldalakat letiltja, de semmit sem csinal. Valaki tudna segiteni miert kergult meg a bongeszom? Mindenkepp ezt a bongeszot szeretnem hasznalni.2015. júl. 15. 14:58
1/2 anonim válasza:
Adblock gondolom amit felraktál legalábbis ez a legjobb na most ott van a böngészőn felül az ikonja rányomsz és szűrő beállítása bejön 1 ablak ott rákattintasz a külső szürő hozzáadása menüpontra a lenyitható listából meg hozzáadogatod. Nálam is ez volt én az összeset hozzáadtam de akkor előfordult hogy néhány online lejátszót nem töltött be. Amúgy meg nagyon valószínű hogy feltelepült valami program ami csinálja (nekem ez történt) menj a programok telepítése törlésére és keress gyanús nevű illetve ismeretlen programot és egyszerűen töröld mielőtt a szűrőkket állítgatod. Valószínű az meg fogja oldani.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt hiszem en is, hogy valami progra telepult, csak nem talalom. Koszi a valaszt, megprobalom meg amit irtal es ha nem jo ujratevodik a windows.
2015. júl. 16. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!