Számítógépről lenne szó? Csak azért raktam kérdő jelet mert kérte xD
a gepem:proci:amd 1.8GHz 2200+
Ram:768mb
VGA:32mb ati radeon rage 128 pro ultra
Na ha ebbe bele rakok egy nvidia geforce fx 5200 128mb-os videó kártyát,akkor jó lessz? Tehát elbírja a gép? A válaszokat előre is köszönöm :-)
Szerintem bírni fogja, bár nem tudom a tápegységed milyen. De azt vedd figyelembe hogy nem maid darab a géped, tehát ha olcsón vagy ingyen szerzed be akkor oké, de egyébként nagyobb összegeket ilyen gépre felesleges költeni.
Egyébként nekem szinte teljesen ugyan ilyen erőforrásokkal rendelkező volt az első gépem :) kellemes emlékek fűznek hozzá, sok örömöm volt benne :) :)
A negyediknek igaza van, erre pazarlás költeni. 768 mb ram. Feltételezem, azért nem bővítetted, mert sdram van benne (pc133), és azt már nagyon nehéz beszerezni. ddr-t csak-csak, van ddr1 memóriám, de mit érek vele?
A procit nem ismerem, gondolom hasonlít ehhez: [link]
[link] specs/
És azért ez a proci, ha elnézem van legalább 11-12 éves. Ha xp-t használsz, akkor próbálkozz meg egy linuxxal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!