C meghajtó bővítése, hogyan lehetséges?
Windows 8.1-es rendszerem van, nagyon megtelt a C meghajtóm és szükségem volna rajta még helyre. E meghajtóm van, nem D, de ez elég lényegtelen. Erről szeretnék olyan 10GB-ot átírni. Egyszer már meg is csináltam egy program segítségével, de utána kissé összeomlott a rendszer, hálisten sikerült megcsinálnom, de nem szeretnék még egyszer kockáztatni. A lemezkezelős megoldás nem működik a partíciók sorrendje miatt ( C - E - üres hely, ideális úgy lenne, hogy C - üres hely - E ).
Próbálkoztam azzal, hogy az üres kötetből D meghajtót csináltam, ez a sorrenden nem változtatott. Az E meghajtón rengeteg adatom van, mentést csinálni ezekről nem áll módomban.
Mit tehetek? Említettem, hogy programmal próbálkoztam korábban, most sincs ellenemre, csak megbízható program legyen.
Easeus Partition Magic-ban még sosem csalodtam.Nincs adatvesztés de fentáll a veszélye.Ujrainditással végzi az átméretezést.Van ingyenes változata is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!