Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Dell Inspiron 3542-171184...

V.LÉNA kérdése:

Dell Inspiron 3542-171184 (332 093) új notebookomra a W.7. ULTIMATE op. Rendszer lett feltéve, de a beépített webcamera nem működik! Mit javasoltok amivel működésbe tudnám hozni?

Figyelt kérdés

#beépített webcamera #Dell Inspiron 3542-171184(332 093) W.7. ULTIMATE op.rendszer
2015. júl. 13. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Keresd meg a dell honlapjan vagy a gephez adott dvd-n (tuti hogy adtak hozza dvd-t amin a gep driverei vannak) a webkamera illesztoprogramjat, es telepitsd fel.
2015. júl. 13. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem is ilyen notebookom van, és Windows 8.1 rendszer van feltelepítve rá.

Próbáltam a Win7-et is, de sajnos az elég lassú volt vele, különösen az integrált VGA, hiába telepítettem fel a drivert.

Én azt ajánlom, hogy Windows 8.1-et használj, classic shellel majdnem ugyan úgy néz ki, mint a win7, de sokkal jobban megy.

Bár nemsokára jön a Win10 frissítés, nem kell rá sokat várni, tehát maradhat addig a 7-es is, csak iratkozz fel a frissítésre.

Sajnos a webkamerát nem tudom, hogy hogyan lehetne működésre bírni, nekem 8.1 alatt nem volt vele problémám.

Gyártó honlapján próbálj meg keresni drivert hozzá.

2015. júl. 13. 22:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítségeteket!

Még bénázom ezzel az oldallal is, hogy jól küldjem el a válaszom:)!

Én is azt érzem, hogy a W.8-cal működne, mert a gépen gyárilag feltett UBUNTU-val működött.

2015. júl. 14. 16:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Kaptam ezt a linket az unokámtól ♥, [link] és ezzel működik a camera, még a skypeon nem próbáltam ki.
2015. júl. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!