Nagyon rossz a virtuális 7.1?
Tervezem egy ilyen megvételét, de a minap olvastam, hogy a virtuális 7.1 egy kalap tudjuk mit sem ér.
Ez tényleg így van, ennyire rossz lenne?
A válaszokat előre is köszönöm!
Hát. nekem a hangkártyám támogatja. Kipróbáltam.
Én aztmondom hogy valóban van némi térhatás. mert ugye 2 füled van... De ez is olyan mint a 3D mozi. Jó-jó de nem az igazi. Tehát ha rendelkezel vagy rendelkeztál eddig 5.1 hangrendszerrel biztosan nem leszel elájulva tőle.
Ha meg nem akkor talán.
A magyar áruházakat leszámítva sehol sem láttam, hogy ennek bármi köze is lenne a 7.1-hez, még a gyártó oldalán sem. Egy tesztben írták, hogy jó lenne, ha lenne benne esetleg virtuális 7.1.
Szóval én ezt így hagynám a csudába a helyedben.
Akkor mi legyen?
Ennél többet nem akarok rákölteni, mert most is egy 5e forintos Maxwell használok, amivel kifejezetten meg vagyok elégedve, csak a kábele már kezdi megadni magát, meg kezdi "elveszíteni a hangját".
Nézegettem közben használt oldalt, és egy srác 13-ért ad el egy Razer Krakent (jackes) garanciával, dobozában, mindenféle probléma nélkül.
Esetleg játsszam meg?
Maxwell Retro DJ? Elég tűrhető darab, nem vennék rá mérget, hogy jobb hangja van a fentinek.
Ha gamer valami kell akkor Steelseries Syberia V2, ha valami olyasmi mint a Retro DJ, csak komolyabb, akkor pedig Superlux HD681 Evo, vagy 20 körül beyerdynamic DTX910.
Nem "GAMER" valami(!), én mindig is elítéltem azt, hogy valamihez odategyék azt, hogy "GAMER", attól nem leszek jobb, max rosszabb.
Bocsánat nem Maxwell, hanem Maxell.
Ilyen [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!