Mennyiért tudom eladni az xbox 360-at?
Nincsen meg hozzá a doboz, kézikönyv meg van
Kb. 3 éves nagyon keveset használtam ( 72-ért vettem )
Illetve vannak hozzá játékaim, az jó ha megnézem mennyibe kerül a játék újan és abból levonok 1.500 Ft-ot kb. és annyiért próbálom elpasszolni? vagy mennyit érnek ezek kb. (összesen )
Sims 3, Fifa 07, Hallo 3, Need For Speed Undercover,Pro Street,Carbon
Helo, a doboz, hasznos lenne de nélkülözhető, a kézi könyv lényegesebb, a játékokkal együt kb 30-40 ezerért tudod eladni, mivel a játékok régiek, általában a használt játék az eredeti ár 75-50% csak, ezekkel számolva a játékok ért összesen kb 15-20 ezret kaphatsz jó esetben maga az xbox szintén 20 körül mozog, ha van hozzá joystick-od azok 3-4 ezer/db nak lehet számolni :) feltételezem egyben nem tudod majd elpasszolni, de van rá esély hogy meg vegyék külön a játékokat és a konzolt
remélem tudtam segíteni :D sok sikert az eladáshoz
köszi a választ, szeretnék venni 1 új gépet, és el adom az xboxot meg a gépemet, és próbálom kihozni belőle a legtöbbet, ha ebből a kettőből 100-at kitudnék hozni jó lenne, van hozzá 2 joystick, gépem meg Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
ATI Radeon HD 4850
4 GB Kingston KTC1G-UDIMM RAM
Windows 7 operációs rendszer,
2009-es használt gép, de jó állapotban van, és ehhez tudnék adni +-ba játékokat
szernted ha mindent összeadunk ebből lesz 100 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!