Tudtok Mondani egy jò vágòprogramot?
El szeretnek kezdeni videozni...
Nem nagyon tudom hogy fogjak hozzà... kene
Mondani nekem egy jò, ingyenes vàgòprogramot?
Meg egy olyan programot amivel fel tudom venni a jàtèkot? Meg egy videot ahol ezeket el magyaràzzàk? Vagy ha valaki ert ehez kerdezhetek mèg?
Kérdezhetsz. ezzel foglalkozom 3 éve.
Ja. a programok.
Ingyenes videószerk.: Movie maker
Felvevő: Mirillis action!
Vegas ajánlani egy kezdőnek ?
Okos.
Az alapok megértéséhez teljesen jó a Movie Maker. Kicsiben és gyorsan megérthető módon rengeteg hasznos tapasztalatot lehet szerezni a vágás, renderelés, képváltások, hangosítás, feliratozás, effektezés terén, tehát a legtöbb fontos dologban. Egyszerű és ingyenes még pl.: Avidemux, VirtualDub, XMedia Recode, én előszeretettel ajánlgatom a Blender videószerkesztőjét is, de az (minden kényelmessége ellenére) már igényli a program egészének vázlatos ismeretét is, ezért nem igazán a kezdő kategória. Jó, de nem a legegyszerűbb a Lightworks.
A fenti programok neve alapján könnyen megtalálod a letöltőhelyüket (mivel ingyenesek, bátran ragaszkodj a saját oldalukhoz, sose a kismillió megbízhatatlan szoftvergyűjteményből töltsd le őket), ugyanígy kereshetsz rájuk tutoriálokat, lesz rengeteg.
Képernyőfelvételre sokan dicsérik mostanában az OBS-t, nekem nincs saját tapasztalatom vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!