Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tudtok Mondani egy jò...

Tudtok Mondani egy jò vágòprogramot?

Figyelt kérdés

El szeretnek kezdeni videozni...

Nem nagyon tudom hogy fogjak hozzà... kene

Mondani nekem egy jò, ingyenes vàgòprogramot?

Meg egy olyan programot amivel fel tudom venni a jàtèkot? Meg egy videot ahol ezeket el magyaràzzàk? Vagy ha valaki ert ehez kerdezhetek mèg?

2015. júl. 11. 12:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Kérdezhetsz. ezzel foglalkozom 3 éve.

Ja. a programok.

Ingyenes videószerk.: Movie maker

Felvevő: Mirillis action!

2015. júl. 11. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
A movie makert nagyon gyorsan hanyagoljuk, a vegas pro próbaverzióját nézd meg.
2015. júl. 11. 12:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Vegas ajánlani egy kezdőnek ?

Okos.

2015. júl. 11. 13:20
 4/4 tabaki ***** válasza:

Az alapok megértéséhez teljesen jó a Movie Maker. Kicsiben és gyorsan megérthető módon rengeteg hasznos tapasztalatot lehet szerezni a vágás, renderelés, képváltások, hangosítás, feliratozás, effektezés terén, tehát a legtöbb fontos dologban. Egyszerű és ingyenes még pl.: Avidemux, VirtualDub, XMedia Recode, én előszeretettel ajánlgatom a Blender videószerkesztőjét is, de az (minden kényelmessége ellenére) már igényli a program egészének vázlatos ismeretét is, ezért nem igazán a kezdő kategória. Jó, de nem a legegyszerűbb a Lightworks.

A fenti programok neve alapján könnyen megtalálod a letöltőhelyüket (mivel ingyenesek, bátran ragaszkodj a saját oldalukhoz, sose a kismillió megbízhatatlan szoftvergyűjteményből töltsd le őket), ugyanígy kereshetsz rájuk tutoriálokat, lesz rengeteg.

Képernyőfelvételre sokan dicsérik mostanában az OBS-t, nekem nincs saját tapasztalatom vele kapcsolatban.

2015. júl. 11. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!