Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot ajánlanátok?

Milyen laptopot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szeptembertől kolis leszek és kellene egy laptop nem használnám túl sokra mindössze három dologra. Először is harmadéves vagyok művészeti suliba szóval prezentációkra beadandó dolgozatoknak az infó begyűjtésére szeretném használni. Másodszor ugyebár vannak szerencsére szabad időim és rég vágyom a Sims játékra és vagy a 3-at vagy a 4-et de inkább a 4-et szeretném hogy a laptop szépen vigye. Harmadszor pedig szoktam akció videókat csinálni (sjcam sj4000 wifi sportkamerával) és azokat vágom meg, meg a kártyáról a laptopra rakom a vidiket, hogy meglegyenek ennyi szempontom van laptopok iránt, hogy ezt a három dolgot szépen futva nyugisan megtudjam rajta csinálni ne legyen lassú stb viszont laptopok világába nem vagyok otthon és szeretném ha ajánlanátok nekem ezekhez a dolgokhoz álló laptopokat.
2015. júl. 9. 12:40
 1/7 anonim válasza:

Szia! én is dettó ugyan ebbe a cipőben jártam ! ugyan erre kellet nekem is annyiban térünk el egymástól hogy én jógira járok. :) ajánlani tudom neked a lenovo thinkpad x201 tökéletes videó vágásra üzleti munkára találták ki!

de mivel i5 proci és 4gb ram van benne a simset full grafon akadás nélkül viszi :) filmeket full hd ba nézek vele ! én 45 ezerért jutottam hozzá! szerintem te is találsz :) szép napot!

2015. júl. 9. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget még annyit szeretnék megkérdezni hogy merre lehet keresni? gondolok itt webáruházra vagy helyi boltokra
2015. júl. 9. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Utána néztem hogy tudjam hogy néz ki, ugye ez az?

[link]

2015. júl. 9. 13:53
 4/7 anonim válasza:

[link]

tessék így néz ki :)

2015. júl. 9. 13:58
 5/7 anonim válasza:
esetleg neten nézd meg a pcoutlet oldalát vagy esetleg ahol laksz menny be egy tescoba azon belül egy muszakishoz ott szoktak lenni de ha nincs be tudjak szerezni, en is ugy vettem
2015. júl. 9. 13:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és kb milyen árak között mozognak? 40-70?
2015. júl. 9. 14:04
 7/7 anonim válasza:
40-65-70
2015. júl. 9. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!