Milyen régebbi androidos játékok futnának el ezen a tableten (DPS dream7 tablet)?
Esküszöm, még egy "milyen játékok futnak a Dream7-en" kérdést meglátok, és tökönszúrom magam.
De 3 napon belül kb. negyvenedjére sem leszek rest leírni: komoly játékok közül egyik sem.
Ez egy alsó árkategóriás táblagép. A kategóriáján belül szerintem egész jó, én több, mint egy éve használom, és meg vagyok vele elégedve, de én eleve úgy vettem, hogy arra kellett, hogy netezzek, emailt olvassak+küldjek, facebookon chateljek, szöveget és táblázatot szerkesszek, meg jegyzeteljek. Arra tökéletes.
De egy tízezer forintos táblagéptől ne várd el, hogy a mai csúcsjátékok elfussanak rajta. A puzzle jellegű játékok, drágakövek, sakk, és társai simán elfutnak rajta, de ezt a kütyüt nem arra tervezték, hogy játékokat futtasson.
Ha játékra kell, akkor 30 ezer alatt ne is nézelődj.
Egyébként komolyan kérdezem, miért szaporodtak meg ennyire a Dream7-es kérdések? Hol akciózták le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!