Iphne 5-öt érdemes venni?
Sziasztok. Iphone 5 telefon jó? Mert szeretnék venni eggyet. Eddig volt sony-m, samsungom (s3 neo) , LG L31
És mind félév után lelassúlt. Most kiprobálnám az IOS-t. 5s nekem túl drága. Szerintetek érdemes megvennem az Iphone 5-öt? :)
Nekem a samsungok 1évet sose birtak ki. Előző telefonom samsung galaxy ace 2 irás közben lefagyott és a telefonos se tudta megcsináni
Haszna vehetetlen lett.
papíron lehet, hogy egy szinten van vele, de jobb mint a legtöbb androidos a rendszer miatt.
Nem omlik szarrá mert nincs optimalizálva...
Drágának drága persze ennyit nem ér meg, de ha kell áldozz rá
Én jelenleg i6plus tulaj vagyok ha bárki kérdezi hogy "megéri ennyiért?" azt mondom, hogy nem, qrva drága, de jobban bejön mint a droidos agyon bugos/laggos rendszer
Sztem én androidra nem megyek vissza
szerintem nem érdemes.
Túlárazott szar.
Én a te helyedben olyan telót vennék, amin tiszta android fut, és nincsen tele bloatware-el. Azok nem is lassulnak le, különösen, ha a megfelelő segédappokat telepíted...
ilyenek a
nexus telefonok (legmodernebb most a nexus6, de az 5 is bőven jó)
a Moto G (nekem Moto G1 van, 3 éves, és még mindig olyan gyors, mint amikor vettem)
Moto X (ez menőbb, mint a Moto G)
HTC One M8
Ezek mindegyike (a Moto G kivételével) jobb vassal rendelkezik, mint az iPhone 5
És én utálom az iPhoneokban, hogy nem tehetek rá csak úgy olyan filmeket és zenét, amit akarok, mert a g_eci applesok mindenért le akarnak húzni. És ha torrenten tültöttem le valamit, mi köze van hozzá az applenak? Még fizessek is a legális tartalomért, ha már megvan? Lehúzós ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!