Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapcsol be a Nokia...

Miért nem kapcsol be a Nokia Lumia 520-as telefonom? (több infó lent)

Figyelt kérdés
Nem tudom bekapcsolni a telefonomat, fel akartam rakni a windows 10 et windows insiderrel, neki is fogott. Nem volt nagyon feltöltve kb egy olyan 15% lehetett, de töltőre tettem. El kellett mennyek és vittem a telefont is. Nagy a valószínüsége hogy lemerült. Hard resetet nem tudok csinálni mert le van törve a bekapcsoló gombnak az a nyomója (az a kis fekete izé...) Bekapcsolni máskor úgy tudtam hogy töltőre tettem. Most ha ráteszem a töltőre akkor előjön a vodafone logo utána a nokia felirat majd egy 5 mpig az akkumlátor hogy tölti, azután kezdnek forogni a fogaskerekek és egy 2 perc múlva kikapcsol valaki segítsen pls :(

2015. júl. 5. 14:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Windows Phone Recovery Tool.
2015. júl. 6. 06:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Mikor kiírtam a kérdést egyből eszembejutott, de azért köszi
2015. júl. 6. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!