Nagy fájlok mozgatása két gép között?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy két gép között mi a leggyorsabb mód az adatcserére? Otthoni csoporttal nagyon lassú lenne mert a 110 Gb kb 12 óra. Bármi egyéb ötlet?
2015. júl. 5. 13:33
1/7 anonim válasza:
Ha eleve külső meghajtón tárolod a nagy fájlt és azt átviszed a másik szobába.
Egyébként pontosan miről volna szó?
2/7 A kérdező kommentje:
Laptop-asztali között szeretnék adatokat\fájlokat cserélni. Mindkettő Win7 ultimate 64 bit.
2015. júl. 5. 13:44
3/7 anonim válasza:
Ne wifin nyomd, hanem kábelen: úgy hipp-hopp.
4/7 A kérdező kommentje:
Arra a fordított UTP-re gondolsz igaz? vagy mivel kössem össze?
2015. júl. 5. 14:16
5/7 anonim válasza:
crosslinkes utp-re már bő 10 éve nincs szükség. simán összekötöd őket egy utp kábellel, adsz nekik ip-t, oszt heló.
De ha van router-ed, és azon 2 szabad utp port, akkor abba dugd be mindkettőt, és még ip-t is kapsz dhcp-n.
6/7 anonim válasza:
LAN-ról nyomasd én is azt mondom,wifiről nagyon lassú lesz.Én filmekkel voltam így még jó múltkor,beraktam őket egy mappába és megosztottam otthoni csoport és kész is.
7/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezt most ki is próbálom :)
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
2015. júl. 5. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!