Bence2601 kérdése:
A Need For Speed Underground 1-nek és a 2-nek a története összefügg?
Figyelt kérdés
Lehet hülyeséget írtam, de a most wanted-nek meg a carbonnak is van története... Arra vagyok kíváncsi hogy a történetük (ha van) összefügg-e? Mert én úgy játszom játékokkal hogy sorban megyek a régebbiektől az újabbakig hogy a történet sorban menjen, viszont a need for speed sorozatnál szerintem abszolút nem függ össze a részek között a történet. (Játszottam kiskoromban carbonnal, most wanteddel, underground 2-vel, Kb másfél éve the runnal, 3 hónapja most wanted 2012-vel és tegnap újra kijátszottam a most wanted-et [2005-öset])2015. júl. 3. 14:41
2/3 anonim válasza:
Szerintem semmiféle története nem volt, a csaj elsétált a kocsik között, aztán ment a verseny. Aztán lehet, hogy rosszul emlékszem, már elég régen volt.
3/3 anonim válasza:
Az 1-nek nincs története, a 2-nek pedig teljesen alibi. Történetnek nevezhető tartalom a Most Wantedben volt először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!