Miért csinálja? Aki érthozzá légyszi ségítsen
Van egy Asrock 970 Extreme 4 alaplapom.
Menet közben benyultam a házba és véletlen hozzáértem a 970 chipset (north bridge) hűtőbordájához és megégedte az ujjam. Utána letöltöttem a speedfan 4.44-et és minden rendben volt... Egyszer csak elkezdett emelkedni az aux és128 fokot írt amit el is hittem mert megégette az ujjam. Ez a jelenség kihatással van a játékokra mert ha felpörög a proci akkor felmelegszik és leveszi a proci teljesítményét. Ez 5-10másodperces nagy FPS csökkenés (kb: 50-ről 10-re). Procim fx 8320 3,5 ghz
Táp: cooler master elite power 600W black
procihűtőm(hátha valaki kiváncsi rá) cooler master hyper 212 evo
nem a asrock markaval van a gond
hanem az alaplap tapelatasaval (cpu fazisok) es a chipset hutesevel (kicsi a hutoborda)
ellenben az a tapegyseg egy hulladek, valoszinuleg az is rasegit a lapka tulmelegedesere
de mintha regen mar irtad voln hogy csodas tapodtol semikepp se akarsz megvalni mert nagyon jo...
alaplaprol szolva, vagy csereled egy rendes hutesu (nagy bordak) jo tapelatasura (6/8 fazisos), legjobb tenleg gigabyte tol van 970 ud3 szeria
a masik hogy lecsereled a hutobordat egy rendesre szervizben
ellenben ha a roncs tapod megtartod akkor tok mindegy, de legalabb bemerethetned rendesen (terhelve is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!