A pcx.hu megbízható?
A PCX és az ipon is garancia ügyben csapnivaló. A PCX-hez egy HD6770 videokártyát 4x vittem vissza és azt mondták nekik tökéletesen működött, közben nekem szétesett vele a kép :D
Aztán dühödten elvittem a nagykerbe a CHS-hez na ott nagyon rendesek voltak tényleg. (nem irónia) Elküldték a gyártónak tajvanba akik megállapították hogy hibás. Ezután a papírral el kellett mennem a pcx-hez akik 2 hét alatt nagy nehezen átutalták a pénzt. Másfél hónapom ment rá. Miközben a PCX-nél úgy beszéltek velem mintha egy senki lennék, okosabbnak képzelték magukat pedig nyilvánvaló volt hogy hazudnak. Azóta az aqua.hu-nál vásárolok, vagy a Bluechip-nél.
Valóban azt kapod amit rendelsz, jó oldal, de a garanciával nekem is bajok voltak. Pontosabban ismerősöm járt ugyanúgy mint az előző videókártyás válaszoló.. A hibás kártyáját nem cserélték ki, mert ott adott képet. Ismerősöm direkt említette, hogy terhelés alatt hibás a kártya. Saját szememmel láttam hogy vibrál, több kábellel, 3 különböző gépben!
A PCX annyit írt hogy "teszt ok". Nem tudom hogyan tesztelik a videókártyákat... A vége az lett, hogy ismerősöm a saját eszétől flashelte valahogy a kártya BIOS-át, és működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!