Amikor beindítom a gépem, három pittyegést hallok, mi ez?
Szóval, amióta melegebb az idő, rendszeresen elkezd idő után remegni a képernyő, ilyenkor ha túl sokáig hagyom, vagy kikapcsol a gép, és újra indul (jól), vagy pedig nekem kell restartolnom, annyira borzasztó. Újraindulás előtt három pittyegést hallok mindig. Egy hosszabb, majd kettő rövidebb, gyorsabban.
Ma szintén ez volt, viszont már csak a pittyegést hallom, és nem indult el a gép. Barátnőm ma itt aludt, úgyhogy elkezdtük takarítani, hátha a ventillátorral van a gáz, rengeteg por volt ott. Aztán hosszú idő után újra elindítottuk, de csak a 3 pittyegés hallatszik, be nem kapcsol se a monitor se semmi.
Mi lehet a baj?
18/N
Mire gondolsz? Hol?
( Mindig kinyitom az ablakot amikor hidegebb kint az idő, hogy lehűljön, ez segít általában, de most nem. )
Már kiderítettem. Vidikártya hiba volt, ahogy gyanítottam. És abszolút cserés...
Most nincs kockulás egy ideig. Remek.
Azért köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!