Össze lehet kapcsolni egy 24+4pin-es alaplapot egy 20+4pines táppal gond nélkül, vagy kell valamilyen átalakító?
2015. jún. 28. 13:51
1/7 Közveszélyes Kontár válasza:
meglevo tap? vagy ezt szeretned venni? milyen okbol? tudod is mit csinalsz? cpu vga fogyasztasat?
ha joltudom mukodnek 20pin el is a 24esek is amugy, de valoszinuleg van olyan helyzet amihez 20pin nem elegseges
ha egy office (irodai) gepet epitesz akkor ilyen helyzet aligha adodik
2/7 Közveszélyes Kontár válasza:
van ilyen is 20pin to 24pin atalakito
...
de hatha talalok infot mert mintha atalakito nelkul is lehetne ...
ellenben jo lenne ha leirnad amiket kerdeztem es a gepedrol cpu, vga,
mit is akarsz
3/7 Közveszélyes Kontár válasza:
4/7 Közveszélyes Kontár válasza:
bar ezeken van egy p:oc:ok ami valoszinuleg segit a helyes hely meghatarozasaban mivel az alaplap csatlakozojanak p:oc:ok'ebe kell illeszkednie
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de ahogy utánanéztem nem biztos, hogy a legjobb megoldás, úgyhogy kinéztem egy kicsit drágább, de megfelelő tápot
2015. jún. 28. 20:02
6/7 Közveszélyes Kontár válasza:
#5 es mit neztel ki?
remelem nem egy sokkal rosszabbat?
bar mit aggodok csomo mindent irtam es kerdeztem
szoval ha gond lesz azt csak magadnak koszonheted
7/7 A kérdező kommentje:
2015. jún. 28. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!