Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért akad a film amit kiírok?

Miért akad a film amit kiírok?

Figyelt kérdés
Hát nekem egy fura kérdéem van. Na szal az írómmal ha kiírok mindig akad afilm a DVD-lejátszón. Mindig van egy másik gép ha azzal írok ki akk nem de egyik ismerősőm DVD-lejátszója meg lejátsza. Pls segítsetek:\ Nerot használok 4x-en írok ki mi lehet a gond?
2010. márc. 2. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
próbáld meg más programmal kiírni, amúgy a nero az jó...nem lehet h maga a dvd lejátszó a rossz? tisztitsd ki! mediamarktban lehet kapni 500hufért tisztító dvdt!
2010. márc. 2. 17:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen ere gondoltam de akkor arégieket amiket 3 hónappal ezeleött óta írtam ki azokat miért játssza le?
2010. márc. 2. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
vagy a lejátszó progid gyenge. Én kmplayert használok. Vannak olyan full HD filmek amik akadnak nekem, azért mert gyenge a gépem.
2010. márc. 3. 07:47
 4/4 A kérdező kommentje:
ezt nem értem nem a gépen akad hanem a DVD-lejátszó mint asztali lejátszó...én BS-player-t használok a full HD-t is lejátssza gépen de én amit kiírok azt anappaliban alejátszó nem játsza le rendesen
2010. márc. 3. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!