ZombiMaker kérdése:
Milyen legyen a következö végégjátszásom? :D
Figyelt kérdés
Sziasztok én egy kezdö GamePlay Videos vagyok, hobbibol akarom elkezdeni , csak sajnos nemtudom mi legyen az elsö végigjátszásom illetve jűáték bemutatom amit csináljak
ebben kérném a segítségetek .
a kérdésem: mi legyen a következö játék amiböl szivesen láttnátok végigjátszást+!?
2015. jún. 25. 19:20
1/3 anonim válasza:
war thunder, ahogy kifejlesztesz minden tankot, repülőt, megszerzel minden hozzá, achivmentet stb.
persze felgyorsítva egyben a videót és pénznélkül szerezve mindent ^^
amúgy bármiről lehet, amiről akarsz: steam-en nézelődj mi az ami tetszik stb.
2/3 anonim válasza:
Csepp a tengerben hegyekben van ilyen video az összes játék fent van de te figyelj tudom tök perverz meg minden mi lenne ha azt vennéd fel hogy focizol?tudom durva vagy bringázol?vagy a haverjaiddal csinálsz valamit?tudom necces a friss levegőn ..kezdj el élni...
3/3 anonim válasza:
2. Ha már gép előtt ülsz, és az interneten keresztül oktatod ki, te miért nem vagy ugyanúgy a levegőn, és szórakozol?
Visszatérve: Tök mindegy, úgyis abbahagyod pár hónap után, mert nem néz senki.
Légy kreatív!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!