Ha 2 slot van az alaplapon és 2 ram van a gépembe akkor miért nem ismeri fel az egyiket a gépem?
Figyelt kérdés
Raktam az 1 GB-os ram mellé egy 512-eset és nem látja a gépem az 1,5 GB ramot.Az alaplapon az van hogy Single Channel ez jelent valamit?Ettől függetlenül működnie kéne,nem?Vagy lehet rosszul raktam be?2015. jún. 25. 13:51
1/1 anonim válasza:
(A single channel csak azt jelenti, hogy nem tudod összepárosítani egy másik rammal.) Talán próbáld meg, hogy felcseréled a 2 ramot...(nekem nemrégiben segített mikor a már meglévő 4GB-om mellé vettem egy 2x4 GB-osat(kitben), de nem látott csak 8-at, aztán felcseréltem az 1-est a 2-essel és jó lett)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!