Far cry 4 lehetséges valahogy 32 bites rendszeren?
Sajnos nem lehetséges mert ahhoz hogy akár buheráltan is induljon, nem alkalmas a géped architektúrája, nem véletlenül lett 64 bitre megírva csak és kizárólag, mert pl tuti hogy 4 Gigánál többet fog használni ramból is. Ez már nextgen játék, így sajnos erre nincs mód...
Ehhez még Crack sem lehetséges mert ehhez meg kéne írni a játékot úgy hogy 32 bite ne induljon, ezt meg csak a gyártó tudja jelenleg kivitelezni, de ő meg nem fogja, mert a hardware kapitalizmus tombol... Nekik az az érdekük hogy te minél többet költs per ép hardware alkatrészekre... És még akkor is csak elavult lesz a géped mire a kívánt programmal játszhatsz majd mert a követkető mégtöbb és mégtöbb ramot/cpu/gput fog zabálni...
értem köszönöm a válaszokat. Hát akkor addig be kell érnem a 2-vel és a 3-al,végülis azok is nagyon jók szerintem. amúgy,ha 32-ről frissítek 64 bitre akkor az egész gépet újra teszem,vagyis amik eddig rajta vannak elvesznek? Nem igazán tudom hogy működik ez
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!