Omsi2 fehér jegyek? Mitől lehet? (részletek lent)
Sziasztok! A mai nap játszani akartam a Grundorf nevű mapon, viszont mikor kifizetik az utasok a jegyet árát, akkor mikor átadom nekik a jegyet a jegy alakja (fehér színű téglalap) látható, viszont mintha a textúrája hibás/törölve lenne.
Szerintetek valamit véletlenül kitörölhettem?
És ha igen, akkor mit? Hol találom a Grundorf map jegy textúráit (melyik mappában)?
kifizetik az utasok a jegy árát*
Bocs a hibáért...
Ma nem tudok írni...
Szóval, így nézne ki helyesen:
Sziasztok! A mai nap játszani akartam a Grundorf nevű mapon, viszont mikor kifizetik az utasok a jegy árát, mikor átadom nekik a jegyet, a jegy alakja (fehér színű téglalap) látható, viszont mintha a textúrája hibás/törölve lenne.
Az omsi mappájában a TicketPacks mappában vannak a jegyek ott nézd meg mit találsz. Ha a képen lévő jegy neked jó akkor elüldöm neked a mappát.(elvileg ilyenek a jó jegyek)
Amit a képen küldtél, az nekem jó.
Azok a jegyek, amiket a Ctrl + t billentyűvel kell odaadni, mikor az utas fizet. Na, azok a jegyek a rosszak nálam.
Ja. Azért, kösz a segítséget. :)
Egyébként kétlem, hogy pont szektor hibám lett volna. Nemrég vettem ezt a vinyót (2 hónapja) és kifogástalan, és persze gyors.
Nekem az Omsi2 torrentes verziója van meg, ezért szerintem a játék lehet a hibás, mivel egy őskorszaki patch van rajta.
Majd ha nem adják aranyárban az Omsi2-őt, akkor majd megveszem. De ezt az árat én személy szerint, soknak gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!