Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Omsi2 fehér jegyek? Mitől...

Omsi2 fehér jegyek? Mitől lehet? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! A mai nap játszani akartam a Grundorf nevű mapon, viszont mikor kifizetik az utasok a jegyet árát, akkor mikor átadom nekik a jegyet a jegy alakja (fehér színű téglalap) látható, viszont mintha a textúrája hibás/törölve lenne.

Szerintetek valamit véletlenül kitörölhettem?

És ha igen, akkor mit? Hol találom a Grundorf map jegy textúráit (melyik mappában)?

#jegy #busz #hiba #OMSI #OMSI2 #Omsi 2 jegy #Omsi 2 jegy hib #Omsi 2 textúra hiba
2015. jún. 24. 19:25
 1/9 A kérdező kommentje:

kifizetik az utasok a jegy árát*

Bocs a hibáért...

2015. jún. 24. 19:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Ma nem tudok írni...

Szóval, így nézne ki helyesen:

Sziasztok! A mai nap játszani akartam a Grundorf nevű mapon, viszont mikor kifizetik az utasok a jegy árát, mikor átadom nekik a jegyet, a jegy alakja (fehér színű téglalap) látható, viszont mintha a textúrája hibás/törölve lenne.

2015. jún. 24. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Az omsi mappájában a TicketPacks mappában vannak a jegyek ott nézd meg mit találsz. Ha a képen lévő jegy neked jó akkor elüldöm neked a mappát.(elvileg ilyenek a jó jegyek)

[link]

2015. jún. 24. 20:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Amit a képen küldtél, az nekem jó.

Azok a jegyek, amiket a Ctrl + t billentyűvel kell odaadni, mikor az utas fizet. Na, azok a jegyek a rosszak nálam.

2015. jún. 24. 23:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Újratelepítettem a játékot, és a módokat is visszamásoltam (járműveket, mapokat). Most érdekes módon megint jók a jegyek... Valami bezavart volna a játéknak?
2015. jún. 25. 00:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy véletlen letörölhetted vagy ha hdd-t használsz és az régi lehet hogy pont ott lett szektorhiba (velem volt ilyen és eltűnt a fél registry-m)
2015. jún. 25. 18:44
 7/9 anonim ***** válasza:
De ha megjavult örüljünk!
2015. jún. 25. 18:45
 8/9 A kérdező kommentje:

Ja. Azért, kösz a segítséget. :)

Egyébként kétlem, hogy pont szektor hibám lett volna. Nemrég vettem ezt a vinyót (2 hónapja) és kifogástalan, és persze gyors.

Nekem az Omsi2 torrentes verziója van meg, ezért szerintem a játék lehet a hibás, mivel egy őskorszaki patch van rajta.

Majd ha nem adják aranyárban az Omsi2-őt, akkor majd megveszem. De ezt az árat én személy szerint, soknak gondolom.

2015. jún. 26. 00:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Enyém is torrenetes csak frissítettem 2.2.0017 -re.
2015. jún. 27. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!